, , , , , , , , , , ,

As!'den__Jennifer Royce_Esir Yürek & Asil Korsanlar #1_Yorumu

Yine ben geldim :) Hem de harika bir TARİHİ AŞK Romanıyla geldim..


Jennifer Royce'dan Esir Yürek kitabı raflarda henüz yerini almadan ilk okumanın keyfi ile siz kitap kurtlarının karşısındayım :) Hava atmak gibi olmasın ama harika bir Historical Romance ile bolca zaman geçirdim.  Sıkı durun şu anda havaların en en büyüğünü atıyor ve köle Fahid  ile muazzam günler geçirdiğimi de ayrıca belirtmek istiyorum.

 Ahan da buraya yazıyorum bu ASİL KORSANLAR bizi bizden alacaklar. 
 
Daha çocukken başına gelen trajedi sonrasında belki de en çok mutluluğu hak eden adam Fahid'di. Küçücük bir çocukken annesinin o yerde yatan cansız haline şahit olan Fahid'in o halleri, yürekleri burkuyor. Kıyamam sana ben :'(


Çocukken ailesi katledilen  Fahid, köle olarak satılması için deniz aşırı ülkeye Mısır'a gönderilir. Köle pazarında Lord Norman Remington ile karşılaşması belkide onun en büyük şansıydı. Vücudunda ki kırbaç izlerini görenler adeta şok olsada bu izler Fahid için sadece çiziktir. (yani en azından onun onlara bakışı öyle ) 

Lord Norman, Fahid'i oğulları Derek,Will ve kızı Ayrin'nin koruması için satın alır ve onu eve götürür. Yerim ya :) Ayrin'i görür görmez "Sagirah" demesi ! o karşılaşma her şeyin habercisi xD
Ayrin'nin babası yaptığı bazı işler yüzünden tehditler alır ve tehditlerin sonunda Ayrin kaçırılır., hem de Fahid'in yanındayken :( Fahid'in artık tek bir amacı vardır o da Ayrin'ni bulmaktır. 

Bu süre içerisinde baba Norman ve erkek kardeşleri İngiltere'ye yollar ve Fahid Mısır'da kalır. Aradan geçen yıllar sonra bir gün... .... .... .....





‘Bu bedele değer… Onu buldum… Bu vicdan azabımın bir ödemesiyse
eğer, seve seve kabul ediyorum… Nihayet senin yaşadığını ve nerede
olduğunu biliyorum, Sagirah…’
 
Sagirah'ı bulması, onu ailesine geri götürmesi, hayatına Londra'da artık Fahid olarak değil Lord Raoul Anderson olarak başlaması.  Ve Anderson olarak Londra sosyetesine girmesi. Tüm bu süre zarfında okuduklarımız bizi adeta yerimize çivileyecek. Bunun garantisini size verebilirim. 


Fahid en baba favorim ama yardımcısı ve dostu olarak uzun zamandır yanında yer alan Suriye'li Cabir'de kesinlikle ikinci favori adamım oldu <3 Dost dediğin öyle olmalı <3 Adamın hazır cevaplılığı da, siniri de, keyifli halleri de çok ama çok tatlıydı.

Cabir’le burun buruna geldi.
“Ne o saraydan kız mı kaçırıyorsun, Hamlet?”
Fahid yanından geçerken, “Opera ve tiyatroyu birbirine karıştırıyorsun,
Cabir? Ben sadece Hırçın Kız’ın kocasına karşı geldiğinde,
alacağı ders oyununu sahneliyorum. Hamlet’le birazcık
benzerliğim olduğunu itiraf edebilirim ama,” diyerek duraksamadan
yanından geçip merdivenleri tırmandı.

Kitap içerisinde Fahid aradan geçen uzun zaman sonra Sagirah'ını maskeli bir baloda görmesi, o ulvi aşk duygusuyla karşı karşıya gelmesi dev adamımızı tam olarak muma çevirir :) 

Kitap öyle sadece aşktan meşkten ibaret değil elbet. Fahid'in yeni işi, onun denize olan tutkusu ve iyi korsan kötü korsana karşı savaşması ile devam ediyor.  Tüm bunlar arasında Sagirah'ın babası kızını yaşlı Vidal ile evlenmeye zorlaması ve tahmin edeceğiniz üzere Fahid'in buna tüm gücüyle karşı çıkması. Birde bir soluksuz kaçırılma anı var ki, dayanabilene helal olsun.  

Kitap içerisinde ki iki favorilerimden bahsetmiştim ama bu demek değil ki sadece favorim o kadarcık, kesinlikle değil ! Bunun William mı, Derek'i, Dante'si ve Sean'nı var. Var da var. 

2. kitap Dante'nin ama ben diğer kahramanlarımın da kesinlikle hikayelerini okumak isterim. Sadece Dante değil hepsinin kitabı olsun isterim. (Yorumcu kız burada yazara yeşil ışık yakıyor xD )

Kitap içerisinde ki mücadeleleri, savaşları arzuları ve istekleri okumanın keyfini yaşayacağınız dolu dolu bir kitap sizi bekliyor. Tavsiye kısmında Historical Romance severlere ya da hiç Historical Romance okumayanlara şiddetle önerebileceğim bir kitap. Okumadan geçmeyin efenim.. 

İşte karşınızda En sevdiğim En'lerim 

En sevdiğim alıntı(lar)
Nihayet dostum, küçük bir Sagirah, büyük yüreğini ele geçirmeyi başardı. Umarım çok mutlu olursun. ”
& & 
Bütün dünya sana dokunsa bile asla kirlenemeyecek kadar temizsin!” 
En sevdiğim kişi(ler) 
Asil korsanlarım, harikasınız <3
En sevdiğim an
 Fahid'in denizden geldiğinde yatağında Ayrin'ni gördüğü an :))))))

Yayınevi hayatına yeni adam atan sevgili Mortena Yayınlarının bünyesine bu yazarı ve kitabı dahil etmekle kesinlikle harika bir iş başarmış. Kendilerini de ayrıca tebrik ediyorum. 
Kitapsız bir tek günümüzün dahi geçmemesi dileğiyle.. Sevgilerle As!