, , , , , , , , , , , ,

As!'den Tatil Kitap Notları

Selam gençler ve genç hissedenler, nasılsınız bakalım? Ben 15 günün ardından evime, işime ve hayatıma keskin bir dönüş yaptım. 


Bayram öncesi yıllık izin üzerine de bayram tatili de eklenince tatilin dibine dibine vurdum diyebilirim :) Ve her güzel şey gibi bu da sona erdi. :(

  Asi kız tatilde boş durur mu hiç, inanılmaz güzel kitaplar okudum,  eh işte dediklerimde vardı elbet ama güzel kitaplar çokça olunca onları bile sevdim. 

İşte sırasıyla okuduğum kitaplarım...




İlk okunan kitap, bookstagram ekibimizle turunu yaptığımız AMNEZİ oldu. Detaylı yorum için buraya bakabilirsiniz. Kurgusu güzeldi, akıcılığı gayet yerindeydi ve karakterler ah o karakterler :) hepsinin hikayesini deli gibi merak ediyorum. 

Serinin ikinci kitabını da aldım okunacak kitapların arasına çoooooktan ekledin. 




Puanım 5/4




Tatillerde Karen Rose okumak sanırım geleneğim oldu :) 

Bi önceki tatilimde de Karen ablamızı okumuştum ve çok beğenmiştim. O kitaptan daha iyisini yazamamıştır diye düşünürken Anlatacak Kimse Kalmadı kitabını henüz okumamıştım tabi :) Kitap, birinci kitabı gölgede bıraktı adeta. Polisiye ve aşk dolu kitapları severim ama kurgusuyla olay yaratan kitapları çok daha bi severim. Kesinlikle taviye ederim. 
Detaylı yorumuma buradan ulaşabilirsiniz.


Puanım 5/5







Tatilimin bir diğer sevdiğim kitabı, Go! Kitap dan Ölüm Adası. 

Bir ada düşünün 18 yaşından küçük olup suç işleyenleri oraya gönderiyorlar. Bir sürü sorunlu çocuk ve onları zor koşullarda eğitmeye çalışan adamlar.  Konu itibariyle hızlı akıp giden, sıkmayan bir kurguya sahip. Köy yerinde bizede böylesi lazımdı :)

Detaylı yorumuma buradan ulaşabilirsiniz 

Puanım 5/4  






Ayy ben bu tatil  fantastik kitap okudum !! Ben, evet evet ben, Artemis Yayınlarından - ki en ender okuduğum yayınevidir kendisi - Mezarla Randevu kitabını zevkle okundu ve bitti

Yeryüzünde bu kitabı en geç okuyan bir ben kalmıştım sanırım, okudum ve bende sizlerin kervanına katıldım. 

Sırada serinin ikinci kitabı var. Bunu biraz daha hazmedeyım pek yakında ona da başlayacağım. Malum fantastik sevmeyen bu bünyeye peşpeşe ağır gelir :) Detaylı yorumuma buradan ulaşabilirsiniz.

Puanım 5/5




Tatil de historical romance türü olmazsa olmaz tabi. Julie ablamdan Koyurucu Meleğim ziyadesiyle okunup beğenildi. 

Çok ama çok eglenceliydi Pegan denilen şahısın kim olduğu beni bile şoke etti. Onun o olacağını hiç mi hiç düşünmemiştim .

Şimdi sıra serinin ikinci kitabı Nathan'nın hikayesinde. En kısa sürede o da okunacak. 

Puanım 5/5  










 
Ya sen ne harika bir kitaptın ! Yayınevi yazar ve kitapları hakkında o kadar pasif ki eminim okumayan bir çok okur vardır ve bu beni inanılmaz üzüyor. 
Çok ama çok güzeldi bir kitaptı. 

Kitabı bitirdikten sonra - ki bu saat gecenin 4'ü - aklım uzunca sayfalardaki anılara, aşka ve hüzne takıldı kaldı. 

Mutlaka ama mutlaka okunmalı, okuyun ve okutun.

Detaylı yorumuma buradan ulaşabilirsiniz. 

Puanım 5/5








Nötr kaldığım bir kitap.  Sanırım psikolojik kitapları sevmiyorum ama nedendir bilinmez okuyorum :D Yazardan ümidim var 3.kitabınıda okuyup hala nötr kalırsam kendisini kitaplığımın tozlu raflarına ekleyeceğim.

Ağır ilerleyen her sayfada beni boğan daraltan bir kitaptı. Detaylı yorumuma buradan bakabilirsiniz. 


Puanım 5/2









 
Gel gelelim tatilimin son kitabı Tehlikeli Yemine. Seriyi çok seviyorum tabi bu sevğim Rush Finlay'den ötürü ama olsun. 

Bu kitap biraz gereksiz gibi olmuş, pekala ikinci kitapa da düğün ve diğer şeyler eklenebilirdi ama yazar böyle uygun görmüş. Neredeyse çevirilen her sayfada kızkardeş Nan okumak feci sıktı. 

Aldığım duyumlar sonrasında seri 12 kitaptan oluşuyormuş ve ben jubilemi 3.kitapla zirvede tamamlamaya karar verdim :) Diğer hikayeleri açıkcası hiç merak etmiyorum. Detaylı yorumuma buradan ulaşabilirsiniz.

Puanım 5/3






Ve böylelikle bir tatil maratonumun daha sonuna geldim. Bol gezmeli, bolca okumalı ve çokça hasret gidermeli bir tatil oldu benim için. 

Lütfen her tatilim böyle geçsin (subaneke dinimiz amin) 


Farkındayım blogla epeydir ilgilenemiyorum ama açılan arayı en kısa sürede telafi edeceğimden emin olabilirsiniz. 

Not: Tüm bu güzellikleri nerede mi okudum? Sıkı durun size koordinatları veriyorum, İstikamet Karadeniz, Şehir Trabzon, İlçesi şeytana bile pabucunu ters giydirenlerin ilçesi Of..

Cennettir memleketim cennet 

Sizi sevgiyle kucaklıyor bol kitaplı günler diliyorum. 





Devam et As!'den Tatil Kitap Notları