, , , , , ,

Kitap Yorum:Jude Deveraux//İhtiras Çağı(Yorumlayan:Rüya Kız)

Jude Deveraux / İhtiras Çağı 



Edilean serisi 2.Kitap

Uzun zamandır yorum yazmıyorum ve bu kez sessiz sedası bir köşede duran harika bir seri ile karşınıza çıkmak istedim.

Ilk kitap Lavanta Kokulu Sabahlar'ı yaklaşık bir ay once okumuş ve okuduktan sonrada serinin ikinci kitabını almıştım. Şimdi ise neden son çıkan kitabıda almadım diye dizlerimi dövmek istiyorum.
Ilk kitabı bitirdiğimde uzunca bir yorum yazacaktım lakin şartlar el vermedi.
1.kitabın aşıklarını bir araya getiren bayan Edilean'ın atalarını, Edilean kasabasının nasıl ortaya çıktığını okumak çok eğlenceliydi. 

Yaptığım tarih hesaplarına bakılırsa ilk kitabın Bayan Edilean'ı dördüncü kuşak oluyor 😉😉
İşte bu yüzden kitabı okurken heyecanlıydım çünkü geleceğe nasıl bir zemin hazırladıklarının ve Edilean tarihine nasıl sahip çıkıldığını ben biliyor ama 1.Edilean Harcourt ve sevgili eşi Angus Harcourt bilmiyordu :)

Kitabın Konusu;

Edilean babasını kaybettikten sonra yatılı kaldığı okuldan tek vasisi olan dayısı tarafından alınır ve İskoçya getirilir.  Edilean, sevdiği adam James Harcourt'a kavuşma hayalleri kurmaya devam ediyor. Ta ki dayısının kendisi için planlarını duyana kadar. On sekiz yaşına bastığı gece altın dolu kasalara sahip olacak Edilean'ı yaşlıca bir adamla evlendirip bütün altınlarına el koymayı planlamaktadır.

Edilean hemen James'e mektup gönderir, ona dayısının planını ve altınlardan bahseder. James'den hemen haber gelir  ve altınları ile kaçmayı kafaya koyar.
Bunun için tek ihtiyacı olan kendisine yardım edecek birini bulmaktır.

Angus McTern klanı tarafından saygı duyulan biridir. Karşısına çıkan esrarengiz leydiye karşı komik duruma düşse de ona yardım etmek konusunda kararlıdır. (Gerçi bu kararı defalarca sorguluyor o ayrı bi konu :D)

Angus, Edilean ve James'i buluşturuyor ve yolunda gitmeyen şeylerin kokusunu hemen alıyor. James'i takip ettiğinde de gerçeği öğreniyor.

___tabiki bu kısımda gerçeği siz kitabı okurken öğreneceksiniz; )

Nasıl Neden Ne zaman sorusuna cevap bulamadan sevgili beyimiz kendini Bay ve Bayan Harcourt olarak Yeni Amerika'ya giden gemide bulur 😂 bu kısımları cidden iyiydi.

Artık Edilean özgür,şımarıkve fazlasıyla zengin bir kadındır.
Angus da İskoçya ve İngiltere de aranan bir hırsız, kadın kaçıran bir suçludur.

Bundan sonra başlarından geçen her olay ayrı bir macera. Her bir sayfası heyecanla okunuyor. Tarihi kitap denilince bence bu tarz da akla gelmeli. Sanırım herşey balolardan ibaret degil :)

___ve bunu ben diyorum! bu kısmı dikkate alalım lütfen.



Yazar Hakkında
Devam et Kitap Yorum:Jude Deveraux//İhtiras Çağı(Yorumlayan:Rüya Kız)
, , , , , , ,

Kargo Ne Getirdi:Pegasus&Epsilon alışveriş:(Yorumlayan:Rüya Kız)


Kargo Ne Getirdi !

Asi kız ve Serpil bu ay da rahat durmadı ve Pegasus  ile Epsilon yayınlarının suyunu çıkardı. 


Sanırım bu sene fuarlara gidemediğim için kitaba doyamıyorum. Hal böyle olunca kargo ne getirdiler peşpeşe geliyor. 


Bu kez fazlaca açılmadan  (inanması güç) sevdiğim yazarlar ve okumayı merak ettiğim kitaplar kitaplığın yepisyeni konukları oldular. 

Pegasus & Epsilon 
Iftiharla sunar...
Hadi hep birlikte inceleyelim.


Ilk olarak Wolf Durn'ın serisini eklemek istiyorum. 
Şizofren, Oyunbaz, Psikiyatrist 



Her zamanki gibi seriye ortadan dalış yapan Asi Kız'ımıza selam olsun. Akıllı kızım evelallah zira kendisinden methini duyunca himen ilk kitaptan başlayarak ekledik listeye. Bu aralar polisiye/gerilim/psikolojik kitaplar ilgimi çekiyor. Hiç tereddütsüz aldık. Seri hakkında yorumları okumamanızı tavsiye ederim. Çünkü ya çok beğenilen ya da hiç beğenilmeyen bir seri. Ortası yok. Riske girin ve benim gibi kendiniz karar verin.
Şimdi seri sıralamasını bir yerlerden bulmam gerekecek.

El James / Grinin Elli Tonu




Kırk yıl düşünsem bu seriyi alacağım aklıma gelmezdi. Grinin Elli Tonu serisini tamamen Asi Kız'ın merakı yüzünden aldık.  Tamam tamam ! Bende merak ediyorum ama okumasamda olurdu hani.




Brenda Joyce / Gülün Sözü 



En son okuduğum vasat Brenda kitabından sonra bunu eklemesem olmazdı. Zira sevdiğim yazarıma tekrar tekrar ısınmam gerekiyor.
Yayınlanan 10 kitabınıda kitaplığa eklemekten gurur duyduğumu söylemişmiydim? 


Elizabeth Hoyt / Kalbin Gölgesi 



Şimdiye kadar okuduğum hiçbir kitabında yanıltmadı beni. Ve hatta son yayınlanan  "Maiden Lane" serisinin son kitabınıda büyük heyecanla eklemiş bulunmaktayım. 
Tamam itiraf ediyorum ! En çokta bu kitaptır beni mutlu eden.

Abbi Glines /Tehlikeli Yemin


Seriye bende başladım ama Asi Kız'ımız kadar süratli okumadım :( ilk kitaptan sonra devam etme şansım olmadı. Umuyorum ki bende birgün aynı süratle devam edeceğim. 

Jojo Moyes / Senden Önce Ben (yeni baskı) ve Senden Sonra Ben


Tabiki Senden Önce Ben kitabını okudum ve filmini izledim. Ama lütfen şu kapağın güzelliğine bakarmısınız? Nasıl almadan durabilir insan. 
Neden ciltli almadık o kısmı bilmiyorum. Ama iyiki de almadık. Zira artık ciltli kitap görmek istemiyorum. Kitap dediğin kapağı üzerinde olmalı. Ne yapayım cildini çıkarttığım kitabı. Herşeyin orjinali güzel arkadaş! 
Senden Sonra Ben kitabını o kadar merak ediyor ve okumaktan korkuyorumki anlatamam. Ya beklentimi karşılamazsa? Sanırım bunu da okuyup öğreneceğiz.



Kathryn Caskie /Aşk Bahsi ve Aşk Esiri

Adam akıllı historical okumayı özlediğim ve bu seri de daha önce Sabrina Jeffries den okuyup beğendiğim seriye cok benzediği için eklenmiş bulunmakta. 
Hiç yoktan iyidir değil mi ama ;)

EPSİLON 
İmzalı kitabım var benimmmmm !!!
Büşra Yılmaz /Ölüme Fısıldayan Adam 

Watpad okumadığımı sağır sultan bile duymuştur tahminimce. İmzalı kitap olunca tabuları yıkabilirim, yani sanırım :)

Stephenie Meyer / Alacakaranlık  & Yaşam ve Ölüm 

Bu kitabı almasaydım kesinlikle tarih beni asla affetmezdi. Ben ki kitap okumaya bu seri ile başlamış insanım büyük haksızlık olurdu seriye. Gerçi serisinden elimde sadece ve sadece tek kitap kaldı o kısmı da ayrı :/ alan geri getirmedi gerçeği. 

Devam et Kargo Ne Getirdi:Pegasus&Epsilon alışveriş:(Yorumlayan:Rüya Kız)
, , , , , , , , , , ,

As!'den_Lucky Romance_K-Drama_İncelemesi

Selam korecanlarım, nasılsınız bakalım? 

Tembellikten okuduğum kitap yorumlarını giremeyen ben, Kore dizisi olunca ruhumu resmen çalışkan karınca esir alıyor.. 

Ben yine izlediğim harika bir Kore dizisi incelemesiyle karşınızdayım..

Görsel Yeppudaa.com dan alınmıştır

Dizimizin adı Lucky Romance, adından anlaşılacağı üzere karşımızda şanslı mı şanslı romantik mi romantik bir adam var.. Allah'ım Oppa'yı izlerken ben benden geçiyorum rsmen :)

Dizinin başrol kadın oyuncusunu izlemekten ne kadar bezdiysem, başroldeki Oppa'yı da izlemeye o kadar doyamıyorum.. 
Allahım o kadar tatlı, o kadar şapşik ve o kadar poncik ki, izlerken adeta şeker komasına sokuyor beni. 

baksanıza şunun tatlılığına

Oppa'yı yani nam-ı diğer Ryoo Joon Yeol'u ilk kez Reply'in son serisinde tanımış ve hayran kalmıştım. değişik bir surat yapısı var, bazen sevimli, bazen yakışıklı, bazen de karizmanın kitabını yazabilen bir surattan bahsediyorum :) Reply'de neredeyse yarım milyar insanın midesine oturttuğu öküzlerlede nam salmış biri ayrıca. Ah o son ahhhhhhhhh 
(nappun senarist >.<) 

İşte o Reply'deki makus talihine bu diziyle resmen sona erdirdi ! O kadar poncik ki, o kadar musmutlu ki izlerken Reply'deki o perşian hallerde neymiş dedirtiyor bana. 

Oppa'ya yeniden döneceğim amma velakin size kısaca ve hızlıca izlemekten bezdiğim başrol hatundan bahsedeyim. 
Karşımızda yine yeniden Hwang Eun Jung var, bu yıl kendisini kaç kez izledim sayısını unuttum. 
Evet bu ismi okuyanlar yine mi bu hatun dediğinizi duyar gibiyim ve evet maalese yine bu hatun.. Sen ki yeni evlenmişsin, otur evinde evinin hanımı kocanın karısı ol ama yok illa dizilerde hem de en bi sevdiğim oppalarla başrolde ol. E bizde maalesef ki oppaların hatırına izliyoruz, izliyoruz da nereye kadar.
Bu konuda da içimi döküp rahatladıysam demek ki dizinin konusuna değinebilirim.. 

Dahi çocuğumuz Je Soo Ho (Ryoo Joon Yeol) android telefonlarda ve pc'lerde oynanması için oyun üreten bir şirketin ortaklarından. Çok dahi, über bir zekaya sahip. Küçüklüğünden beri dahiliği onu belli başarılara kadar taşımış ve okumak için yurt dışına kadar gitmiş. Küçükken yaşadığı trajik olay ise ailesinden özellikle de babasından kopuk yaşamasına neden olmuş ve bu travmayı bu zamana kadar taşımış. (kıyamammmmm sana ben) 
İş yerinde çalışanlar ondan korkup çekinsede aslında onun pamık gibim bir kalbi var. Yeni yeni aşkı tanıması ve şekilden şekle giren ponçik halleri ise bize dünyanın kaç bucak olduğunu öğretiyor. 
Kızımız Bo Nui (Hwang Eun Jung) ise az kafayı sıyırmış (!) . Kendisini uğursuzluğun kraliçesi ilan etmiş bir bayan. Etrafındaki insanların başına ne geliyorsa kendi uğursuzluğundan geldiğini düşünen, kafayı falcılarla bozmuş takıntılının biri. Elinde tuz/şeker/pirinç/ kargacık burgacık yazılarla gezen manyamış bi ablamız işte.


Ve bu ikisinin yolları bir şekilde kesişiyor. Kız adama da uğursuzluğunu bulaştırmamak için olabildğinde kaçınmaya çalışıyor. Oppa ise aşkı keşfetmenin şaşkınlığıyla kıza her geçen gün biraz daha yakın olmak istiyor (ne kadar acıklı anlattım dimi)
bknz: Bu aşkı keşfeden bir adamın mutluluğudur ! 

Tabi hayat hep böyle keşfetmelerle devam etmiyor, kore senaristleri boş durur mu hiç, araya acıyı, gözyaşını ve entrikaları eklemeden nefes almak haramdır bize. 

Kızın ağlamasından - pardon - salya sümük ağlamasından gına gelsede o kısımları bile güzeldi. Malum entrika sever millet olduk çıktık  -,- 
Ama daha çok adamın o şapşik poncikli hallerini izledim. Keyiflendim, güldüm hüznüme tebessüm ekledim. 


Bu gif dramın dibidir, açıklamasıda aşağıdaki gibidir. 

 Oppa iş için Amerika'ya gitmiştir. 48 saattir kızı göremiyordur. Ve 48 saattin sonunda artık dayanamaz ve uçağa atladığı gibi soluğu bir gece yarısı kızın kapısında alır. Kapıyı tıklatmadan önce kızı arar ve onu ölecek kadar çok özlediğini söyler :'( adam kıza sen beni özlemedin mi diye sorar kızda ruhsuz (!) bir şekilde özledim der. O zaman kapıyı aç da içeriye gireyim der...  Sonrası !!! Biz cenaze namazına onlar yatağa :p

Eee kızım o özledim öyle mi söylenir ulen ben olacaktım ki cama çıkıp haykırırdım beeee.. 


Diznin an itibariyle 14. bölümü yayınlandı. Bu hafta 16. bölüm ile final yapacak. Ve evet 14. bölüm sonu bizi kahredecek bir sonla bitti. 15 de işimiz dualara kaldı. 

 - Bahsetmesem olmaz -
Bahsetmesem olmaz kısmında sizlere bir de tenisçi Oppa'dan bahsetmek istiyorum. Dizi de Amerikanca adı Garyy ama biz genelde kendisine Gun Wook olarak seslenildiğini duyuyoruz. Ülkenin meşhur teniscisi, kızın da çocukluk arkadaşı. (zalım kader, olamadı şöyle bir çocukluk arkadaşımız) 

Kendisi pek bir seksi, bakın kesinlikle sevimli değil, direk seksi kısmına zıplıyor. Hele ses tonu muazzam.. Beni bilen bilir, oppa'ların ses tonlarına karşı farklı bir alerjim var. Ses tonu güzel olan adamın reklamlarını bile izlerim (tabi eğer konuşuyolarsa) bu da onlardan. Şu kepçe kulaklar bile farklı bir hava katıyor adama yahu :) 

Ve dizinin diğer üç karakteri.. Üçü de birbirinden deli/manyak :D Soldaki menajer kızın Gary demesi kadar da gıcık olduğum başka bir şey yok

Evet bir incelemenin daha sonunu dizi künyesi ile tamamlıyor, bol gülmeli, keyifli ve dertsiz tasasız günler geçirmek isteyenlere şiddetle tavsiye ediyorum efenim.. 


Yönetmen: Kim Kyung-Hee
Senarist: Kim Dal-Nim 
Kanal: MBC
Bölüm Sayısı: 16
Tür: Romantik Komedi
Yayın Tarihi: Mayıs 2016
Yayın Günü ve Saati: Çarşamba & Perşembe 22:00

  
Oyuncular
Ryoo Joon-Yeol
Hwang Jung-Eum
Lee Soo-Hyuk
Lee Chung-Ah
Dizinin konusu, Bo-Nui (Hwang Jung-Eum) falcılara inanan birisidir. Bir gün, falcı ona eğer 1986 doğumlu bakire bir erkek ile uyumazsa kaplan yılında öleceğini söyler. Bunun üzerine, Bo-Nui falcının söylediği kriterde bir erkek aramaya başlar. Daha sonra kendi stüdyo binasının sahibi olan Je Soo-Ho (Ryoo Joon-Yeol) ile tanışır. Soo-Ho, Bo-Nui kirasını ödemediği için onu evinden atar. İkili, birbirleri ile bir mücadelenin içine girerler. Bu arada, Bo-Nui, Soo-Ho’nun falcının söylediği kriterlere uyduğunu fark eder.
Dizi, Kim Dal-Nim tarafından kaleme alınmış "Woonbbalromaenseu” adlı bir webtoondan uyarlanmıştır.

Tabiki olmazsa olmazlarım OST'larımdan en şahanesi, biricik biraderim Junsu'dan 


Fragman isteyenleri de es geçmiyorum elbet :)




Bir inclemenin daha sonuna gelmenin mutluluğu ile kitapsız ve k-dramasız bir tek günümüzün dahi geçmemesi dileğiyle sevgilerle.. 

As!







Devam et As!'den_Lucky Romance_K-Drama_İncelemesi
, , , , , , , ,

As!'den_2016'nın Yarısında İzlediğim K-Dramalar

Selam millet ben geldim ! Nasılsınız? Öncelikle herkeslerin bayramı şimdiden mübarek olsun.. Bir Ramazan ayının daha sonuna geldik. Birlik beraberlik içerisinde nice uzun uzun ramazanlar yaşarız inşallah. 

Allah biliyor, ben bu ramazan epey fazla zorlandım :( Hep bir koşturma, hep bir telaşe ve hep bir karmaşa içerisindeydim ama çok şükür sağlıkla sona geldik. 


Efenim, yukarıda bahsettiğim nedenlerden ötürü Haziran ayında sadece ve sadece 2 kitap okuyabildim bknz; yorumum "burada"  diğerinin yorumu ise yolda, pek yakında kavuşacaksınız. Kitap az okumuş olabilirim ama koreci bir kız olarak bir kaç diziyi izledim, izliyorum, final ettim... Ve madem yeni yeni dizileri izliyorum, bende 2016'nın yarısına kadar izlediğim dizileri sizlerle buluşturayım istedim. 


İlk dizim 2016 yılının efsanesi olmaya aday.. 


1. Oh May Venus 

Şişman olmak acınası bir durum değildir ama kızımız bu konuda epey bir acınası halde. Bilsem ki beni de böylesi biri çalıştıracak huuuhuuu tüm kilolarınıza talibim :) 

İzleyenler eminim benimle aynı fikirdedir. İzlemeyenlerse, ehh o zaman durmayın izleyin.. Bölüm sayısı 16   Puanım 10/10 



                                                                                                                                                                                                                                                                                              2. Reply 1988 

Reply sezonlarını izlemeyen yoktur sanırım. Şahsen ben tüm sezonlarını izledim ve hepsi harikaydı. Tam da bu en çok sevdiğim sezon bu diye düşünürken, o her zaman ki şok sonlarda bu sezon resmen senaristler level atladı. Birini değil tüm sezonlarını tavsiye ederim. Bölüm sayısı 20  Puanım 10/9







3. Love Me If You Dare 

Evet bir sonraki dizim Taiwan'nın bağrından. Şahsen gizem/polisiye sevenlere şiddetle öneririm. Tabi konuşurken ki lisanlarından rahatsız olmazsanız. Kulaklarınızı tıkayın ve izleyin bence pişman olmayacaksınız. Özellikle ilk bölümlerde ki gizemli haller verryyyy verryyyy  guddd :D Bölüm sayısı 24 Puanım 10/8






4. Remember            

Bence 2016'nın en zevk vermeyen dizisi bu. Veliaht prensimi bu diziye baştan sona kadar ağlaması için para vermişler sanki. Bir adam her bölüm kesintisiz ağlar mı? Akıllarda kalan tek şey psikopatın kitabını yazacak olan olan namcamız. Dizide ki adıyla Nam Gyoo. Adam on numara oynadı. Onun huyu suyu hürmetine Puanım 10/4 Bölüm sayısı 20


5. Cheese In The Trap 

Ve sıra izleyip efsanelerimin arasında yerini alan dizime geldi. Son 2 bölümü hariç kesinlikle izlenmeyi hak ediyor. Sunbea'yi herkesler izlemeli. Detaylı inceleme için TIK TIK

Bölüm sayısı 16

Puanım 10/8 (2 sayım son 2 bölüm için uçtu gitti) 






6. One More Happy Eding
İzlenmesi eğlenceli dizilerden biri daha. Oppa 2015 yazında ve 2016'nın kışında 2 harika yapımla bizlerle oldu. Dizi seçimleri süper. Tek sorun hatun ! Kendisini izlemekten bezdim -,-  Bölüm sayısı 16

Puanım 10/8






6. Moorim School

Ay ben bu diziyi neden izledim hiç bilmiyorum. Tam anlamıyla ergenus hatta duble ergenus bir dramaydı. Hakkını yemeyeceğim ost'lar şahaneydi.

Bölüm sayısı 16

Sırf ost'ların ve bu iki veledin hatırına Puanım 10/5 






7. Marie Antoinette 
Büyük umutlarla başladığım dizi :( Hayal kırıklığı değildi elbet ama yer yer epey bir sıktı. Hele kıza yakışmayan Fransızca saçmalamaları resmen iticilikte birinci sıraya yerleşti. Ama Oppa'nın ses tonu için diyecek bir şey yok. G.Kore aktörlerinde ender sevdiğim ses tonuna sahip oppalardan biridir kendisi.  Bölüm sayısı 16

Puanım 10/6



8. Signal

2016 yılına damga vuran dizilerden biri daha. Tabiki kesinlikle kendi türünde yanı polisiye/ gerilim de. Her bir bölüm bir önceki bölümden çok daha güzel, daha heyecanlı ve daha meraklıydı. Detaylı bilgi için TIK TIK 

Bölüm sayısı 16

Puanım 10/10




9. Descendants Of The Sun

Bu dizi için ne denilebilir ki... Her bir sahnesi muazzam, oyuncuların uyumu kusursuz ve konu muhteşem. Dizinin ost'ları ise uzun yıllar bıkmadan dinleneceklerden. Bu drama uzun yıllar geçse de asla ve asla unutulmayacak. Çok daha detaylı bilgi için TIK TIK 

Bölüm sayısı 16 

Puanım 10/10 (daha fazla puan olsa hepsini feda ederdim)




10. High End Crush

Aigoo prensim ne iyi etti de bu mini dizi de oynadı..  Bölümlerin süresi kısa olsa da, damakta harika bir tat bırakıyor. Bence kesinlikle izlenmeli. Şapşikim benim yirim.. 

Bölüm sayısı 20

Puanım 10/9 (1 puanım kız sebebiylen kesildi) 






11. Please Come Back Mister



Dots'un gölgesinde kalmış harika bir dizi. Rain bu hatunla bir kez daha eşleşmeli. Güzelce vakit geçirmek isteyenlere, mutlaka izleyin derim.  Bölüm sayısı 16


Paunım 10/10








12. Marriage Contract
Evet dram sevenlere, hatta dramın dibini sevenlere şiddetle önerebileceğim bir dizi. Ah namca faktörünü de es geçmeyeyim. Gamzenin adamı var misali. Adamın %70 i gamzeden oluşmakta. Hem de en şahanesinden.

Bölüm sayısı 16

Puanım 10/8 (2 puanım kız yüzünden kesildi daha da fazla da kesilebilirdi de dizinin hakkını yemeyeyim dedim)





13. Goodbye Mr. Black

Büyük umutlarla başladığım ama sonlara doğru hüsrana uğradığım bir dizi daha. Yani olayları lastik gibi uzatmaya, senaryoyu komikleştirmeye ne gerek var allaseniz. Yerinde bitirin işte. Bence zaman kaybedip izlemeyin..

Bölüm sayısı 20 (ama kesinlikle 12 bölüm falan olmalıydı. )
Paunım 10/6




14.Vampire Detective

Adının vampir olduğuna bakmayın. Şahsen ben izlerken vampir namına toplasan 2-5 sahne izledim o kadar. Lee Joon farkıyla izlendi ve bitti. Sizde bu farkı yaşamak isterseniz tabi ki, durmayın ve izleyin :) 

Bölüm sayısı 12

Paunım 10/5 (Lee Joon'a dua edin siz) 







15. Entertainer

Bu ikisi neden bu dizi de oynadı hala anlayabilmiş değilim -,- Konu kesinlikle bu ikisi için çok vasattı. Hele ki bir önceki oynadıkları dizileri göz önünde bulundurursak vasatın da üstünde bir diziydi. 

Bölüm sayısı 16

Paunım 10/3 (ve ben bu puanla izledim bitirdim. 10 puan da bana gelsin) 





16. Another Oh Miss

Ve taze taze bitirdiğim muhteşem bir dizi daha. İzleyin, izlettirin. Her bölüm ayrı ayrı güzeldi. Her ost ayrı ayrı harikaydı ve tüm oyuncuları kusursuzdu. Tabi ki Eric Moon farkıyla tüm güzel şeyler bizlerle. 
Çok daha detaylısı için TIK TIK 

Bölüm sayısı 18 
Puanım 10/10 



17. The Master of Revenge

Taze biten bir dizi daha. Her bölüm nasıl sıktı nasıl bunalttı anlatamam :( Başrol oppanın hatırına başlayıp 2.oppa nın akıbetını merakımdan izledim. Keşke izlemeseydim. Lanet bir son !!!!!!!!! 

Bölüm sayısı 20

Puanım 10/6 (1 puan başrol Oppa'ya 5 puan 2. roldeki Oppa'ya gelsin






Ve Hali hazırda izlediklerim  
(puanlama izlediğim bölümler üzerinden verilmiştir)

1. Beautiful Gong Shim
(Adam o kadar tatlı kız o kadar sevilesi ki.. 7/24 onlarla takılsam ömrüm dertsiz geçer)
Puanım 10/10

2.Beautiful Mind 
(Daha dötr bölüm izlesem de faremin gizemi ve o kendinden emin halleri hayran bıraktırdı. Son 2 dizisi tarihi olunca bunu ekstra beğenmemek olmazdı )
Puanım 10/10

3. Doctors 
(Park Shin Hye bu dizi de afrikalı çocukları oynasa oscar alırdı yeminle. Onu görmezden gelmeye çalışarak izlemeye niyetlenen bir ben var)
Paunım 10/6

4. Lucky Romance 
(Allah'ım o kadar tatlı bir dizi ki izlerken kendimden geçiyorum resmen. Jung Pall'immmm seni sevmeyen sürüm sğrğm sürünsün.. 1 puanı bayan oyuncu için kırıyorum. Oda izlemekten bezdiğim ikinci hatun)
Puanım 10/9


5. Monster 
(Keşke diziye başlarken önce bölüm sayısına baksaydım. Kang da kurtaramıyor diziyi, sıkıldım ve yarım bırakmaya meyillendim)
Puanım 10/6


7. Wanted 
(Bir annenin umutsuzca arayışı. Gayet güzel başladı. Polisiye ve gizem sevenler izlenmeye değer gibi. Hadi bakalım hayırlısı.. ) 
Puanım 10/8


Evetttttttttt hali hazırda izlediklerim ve izlemeye devam ettiklerimle yılın ilk yarısını bitirdik. Bakalım ikinci yarısında bizleri hangi şahane diziler bizimle olacak. 

Sizleri seviyorum kitap kurtlarım & korecanlarım.. 


İyi Bayramlar 


Devam et As!'den_2016'nın Yarısında İzlediğim K-Dramalar