, , , , , , , , , , ,

As!'den_J.L Drake_Kırılmış & Parçalanmış_Kitap Yorumu

Herkese selam 🙋
 

Nasılsınız bakalım?  Ben süperim, çünküüüüüü peşpeşe bombastik iki kitap okudum. Aspendos Yayınevinden çıkan Kırılmış ve Parçalanmış kitapları.

 Kitaplar üç seriden oluşuyor. Şu anda yayınevi 2 kitabı çıkardı ve tahmin edeceğiniz üzere ben yine yayınevinin son kitabı da bir an önce çıkarması için dua mesaisindeyim. 

Serinin üç kitaptan oluşması ise ayrı bir hayal kırıklığı. Kitap içerisinde o kadar merak edilen karakterler var ki, şahsen yazardan onlarında hikayesini yazmasını beklerdim. Ama araştırdım ve maalesef bulamadım. Hayır yani elinde böyle şahane karakterleri olup neden onların hikayelerini yazmaz bilmem 😡 

Üzüntümü bir kenara bırakıp ben yorum kısmına geçeyim en güzelinden..


Kitap Yorumum
Efenim her şey New York belediye başkanının biricik kızı Savannah Miller'in kaçırılması ve yedi ay boyunca bir hücrede tutsak edilmesiyle başlıyor. Psikolojisi darmadağın olan Savi, tutsak edildiği süre boyunca kimseye güvenilmeyeceğini çok acı bir şekilde öğreniyor. Onu Amerikalı lakaplı bir adam kaçırmıştır ve nedenini bir türlü öğrenemez. Feci şekilde dövüldüğü bir gece özel kuvvet askerlerinin en kıdemli birliği olan Blackstone ekibi Savi'yi kurtarmaya gelir. Onu ekibin güvenli ve yerini hiç kimsenin bilmediği ve bilemeyeceği güvenli sığınakları Blackstone evine götürürler. Evettttt işte her şey bu eve gelmesiyle başladı. Tam olarak bu esnada biz harika insanlarla tanışıyoruz. Her satırın her sayfanın keyifle okunmasına neden olan insanlar kalbimdesiniz 💗

 
Mark (kitabı olsa ne harika olurdu), John, Paul, Keith (annemm sini yirim) , Abigail, Sue, Daniel, Scoot (pisicik), Mike, Frank ve Derek ve ve ve en büyük alkışlar ekibin lideri Albayım Cole Logan'a plissss (bebeğimmmmmm benim) . 

Eve getirildiği ilk bir kaç kimseyle göz teması kurmayan, kimseye güvenmeyen ve konuşmayan Savi, yavaş yavaş eve ve evin içindeki insanlara alışmaya başlıyor. Önce onlarla iletişim kurmaya, güvenmeye başlıyor. Ve aşkın ne olduğunu bilen herkesin başına gelebilecek kaçınılmaz son oluyor ve Logan'a kalbini kaptırıyor. Kız haklı beyler/bayanlar, adama ben bile kör kütük aşık oldum 😍


Olaylar elbetteki, hep aşk meşk değil. Savi neden kaçırıldı, Amerikalı kim ve bu kaçırılmada Savi'nin babasının rolü ne ? kafada milyon sorularla okunuyor kitap. Özellikle ilk kitap Kırılmış da sayfaları hızlı hızlı okuyup nihai cevabı bulmaya çalıştım ki öğrendiğim gerçek beni şoka uğrattı resmen.  Logna'nın Savi'ye duyduğu aşk, ekip dostları, güvendiği ve sevdiği diğer insanlarla Savi hayata yeniden tutunmaya çalışıyor.

Ekip içerisinde olan bir iki çürük yumurtayı saymazsak bu ekibe can feda diye ortalıklarda dolaşmak %100 garanti.. Guduuu ponçiklerim benim 💟

Birinci kitap öyle bir yerde bitiyor ki Allah'tan furarda ikinci kitabı almıştım da hiç bitmemiş gibi kaldığım yerden devam edebildim. Yoksa ben meraktan o geceyi sabah edemezdim.


Savi için bir şey diyemeyeceğim (kıskançlığım, şişştt sus bakim) ama Logan'nın aşkı kesinlikle okunmaya değerdi. Adam yıllardır o kartel senin, bu savaş benim, şunuda kurtaralım aman bu eksik kalmasın bunuda kurtalaralım diye diye aşkı hiç tatmamış. Hele bir de anne ve babasının birbirlerine duyduğu o harika aşkı da görünce ben asla öyle sevemem sevilmem diye düşünürken buldu belasını 😏 (bende bu beladan istiyorum)

Macera, yanında aksiyon ve dolu dolu aşk okumak isteyenler ! daha fazlası için mutlaka bu kitapla buluşmalısınız. 

Ama peşin peşin diyeyim bilin ki, bilmelisiniz ki albay Logan Cole benimdir benim kalacaktır.

Uyarımıda yaptıkdan sonra uzun zamandır yapmadığım En'lerimi sizinle paylaşayım.  

En'lerim
 
En sevdiğim karakter:  Logan Cole bayrağı en önde taşıyor.. Ardından gelen Mark ve Keith onu kesinlikle yalnız bırakmıyor.. 
En sevdiğim an: Amerikalının eline düşen Logan'nın Savi'yi düşündüğü anlar.. O satırları mideme öküzleri oturta oturta okudum.. 
En sevmediğim: Amerikalı ! ah seni elime bir geçirsem var ya, önce dişlerini, sonra tırnaklarını,en son gözlerini söküp, hızımı alamayıp ciğerini de kedilere dağıtsam yinede hırsımı alamam senden 😈

En sevdiğim alıntı(lar) :  

Cole "Her şey yoluna girecek"
Savi "Bunu nereden biliyorsun"
Cole "Çünkü kader seni sırf geri almak için bana getirmedi"

💗💗💗💗

Ona hayranlıkla baktım "İtiraf etmem lazım, üniforman fena halde seksi."
Cole'da "yeşil renk gözlerimi ortaya çıkarıyor," diye şaka yaparak beni yeniden güldürüyor.
"Adamların yanında yine korkunç mu olacaksın?"
"Sınırı aşmadıkları sürece hayır." 

💗💗💗💗 

 "Her zaman düşebilirsin, Savannah, çünkü seni yakalayan ben olacağım." 

💗💗💗💗  
 
"Delta Yedi'den Logan'a."
Cole'un, "Söyle, Keith," diyen sesi telsizden cızırtıyla yükseliyor.
"Bayan Miller sırılsıklam olmasına ve başlayan kara rağmen güvenli eve dönmeyi red ediyor. Kod Kırk Beş'i kullanma iznim var mı? "
"Telsizi ona ver Keith"
" İyi günler Cole"
"Savi lütfen donarak ölmeden önce Keith ile eve dön."
"Burayı seviyorum, sen bekçi köpeğini üzerime salmadan önce de sessizlikten gayet hoşnuttum." Keith'e bakıp sırıtırıp "Kusura bakma Keith." diyorum.
"Savannah, Keith'in sol omuzunu görüyor musun? Eğer kıçını yerden kaldırıp eve doğru yürümeye başlamazsan oraya çıkıp eve kadar orada seyehat edeceksin."
Ağzım açık kalıyor, öfkem hızla artıyor. Kollarımı dizlerime doluyorum ve kımıldamadan oturmaya devam ediyorum.
Cole sabırsızca, "Ee?" diye homurdanıyor.
Keith sırıtarak, "Kod Kırk Beş'i kullanma iznim var mı?" diye soruyor.
"İzin verilmiştir."
 

💗💗💗💗
 En'lerimi yaz yaz bitmez ama sanırım bu kadar buraya yeterli :) 

Yeni yıl hediyesi olarak yayınevi bize üçüncü kitabı da çıkarsa, alıp hemen okusak. Bir yorumumun daha sonuan gelirken sizleri bu iki harika kitabın tanıtımlarıyla başbaşa bırakıyorum.. 



Kitap Adı: Kırılmış 1 & Broken 1
Seri Adı: Kırılmış Serisi & Broken Trilogy 

Yazar: J. L. Drake
Yayınevi: Aspendos Yayınevi
Sayfa Sayısı: 400
Baskı yılı: 2016 
 

Ben Savannah Miller. Babam New York'un Belediye Başkanı. Yirmi yedinci doğum günümden bir gün sonra, biri beni arkamdan yakaladı. Kafama çabucak bir çuval geçirildi ve bildiğim her şeyden uzağa kaçırıldım. Dövüldüm, aç bırakıldım, hayvan muamelesi gördüm ve penceresiz bir odada yaşamaya mahkûm bırakıldım. Zamanın nasıl geçtiğini anlama şansım ve onurum kalmamışken, sonunda umudumu kaybettim ve her şeyi bitirmek için kendi kendime bir söz verdim. Maalesef bu ağır işleyen bir süreç olacaktı. Sonra bir gece, seçkin bir grup asker beni kurtarmaya geldi. Beni güvenli bir yere götürdüler ve bana iki seçenek sundular:


Onların himayesi altında kal ve kurallarına uy...


Ben birinciyi seçtim. Bir terapistle görüşüp, çektiğim cehennem azabını irdeledikçe her şey yavaş yavaş su yüzüne çıkmaya başlıyor. Yeni arkadaşlarım ve olası bir aşkın yardımıyla, hayatımı geri almak için mücadele ediyorum ve geleceğimi sonsuza dek değiştirecek seçimler yapıyorum. Bu benim hikâyem...

"Her zaman düşebilirsin, Savannah, çünkü seni yakalayan ben olacağım."
-Logan-
Oradan ayrıl ve bir hafta içinde yeniden o vahşilerin eline düş.



Kitap Adı: Parçalanmış 2 & Broken 2
Seri Adı: Kırılmış Serisi & Broken Trilogy 

Yazar: J. L. Drake
Yayınevi: Aspendos Yayınevi
Sayfa Sayısı: 248
Baskı yılı: 2016 
 
Ben Savannah Miller. Özel Kuvvetler'den Cole Logan'a deliler gibi âşığım. Onu kaybetmemek adına kendimi tehlikeye attım. Bunu yaparken kendimi hiç sorgulamadım ama sorgulamam gereken başka şeyler olduğunu fark ettim. Ailem, arkadaşlarım, inandıklarım…
Cinayetler gördüm, işkenceler gördüm, kaybetmeyi öğrendim ve kazanmak için bedel ödemem gerektiğini…


Evet, ben Savannah Miller. Seçimlerimden ben sorumluyum ve her zaman inandığım şeyler için cesur olmayı hayat bana bir kere daha gösterdi. Aşkın nelerin üstesinden geleceğini öğrendim, aşkın her dibe vuruşta beni nasıl ayakta tuttuğunu öğrendim. Hayatımdaki tüm kirli ilişkileri şimdi bir bir çöpe atma zamanı dediğimde hâlâ kendimi bulma çabasındayım.
"Seni seviyorum, Cole, canımı en çok acıtan da bu."
-Savannah Miller-



Hadi bu da benden bonus olsun :) İncelemek ya da satın almak için

Okumak İptiladır Müptelalara Selam 🙋