, , , , , , , , , ,

As!'den_T. Y. Mazer_Lacivert_Kitap Yorumu

Herkese merhaba 🙌


Konuyu zorlaştırma, kaçmaya çalışma, etrafı kurcalama..



Sihirli Kitaplık ekibinin başlattığı Lacivert kitap turuna bende misafir oldum. Ayyy iyi ki de olmuşum hissiyatı bu satırları yazarken bile hala aklımın bir köşesinden geçip duruyor

Turumuzun konuğu, T.Y.Mazer'in kaleme aldığı Ephesus Yayınlarının bastığı olaylı (Cnr kitap fuarında adeta yer yerinden oynamıitı)  Lacivert kitabı. 

Kitabın konusu son dönemde okuduğumuz birbiri tekrarı kitaplardan çok uzak. Sizi ileri teknoloji ile donatılmış, aksiyon ve heyecanı iliklerinize kadar hissettirecek, adı Mahzen olan ama okuyucuya dünyanın en güvenilir yeri hissiyatı yaşatan bir kitap sizleri bekliyor.

Ön sözümüzü de belirttiğimize göre 😍 #kitapyorum da gelsin o vakit. 
 

Kitabın bayan karakteri Beren Soydan. İllet mi illet, insanı katil edebilecek bir abisi var. Abisinin kendisine uyguladığı psikolojik ve fiziksel şiddette artık dayanamıyor ve üniversiteler arası geçiş yaparak İstanbul'a kaçıyor. 
 
Kaçarken geride abisine özel bıraktığı hasar muazzamdı. Ohh olsun onlara 😋 İstanbul'a ayak basar basmaz önce kayboluyor sonra başına belaların en büyüğü - böylesi bir bela herkesin başıma - geliyor. Belanın adı James Hunter 💗 Başarısız geçen bir operasyondan yaralı olarak kurtulan James, kaçarken karşısına çıkan kıza ve arabasına el koyuyor. Kızımız akşamın sonunda kendisini ileri teknolojinin anavatanı olan bir mahzende buluyor. James'in yaraları bir anda iyileşiyor üstüne üstlük bambaşka bir adam olarak Beren'nin karşısına çıkıyor.  Önce okuyucu olarak ne oluyor yahu diye bi  kafa karışıyor  ama sonra James ince ince detaylıca neyin nasıl oluğunu bize anlatıyor😁 Haa bu arada adamımızda  değişmeyen tek şey o yakıcı Lacivert gözlerin olduğunu da  belirtmeden geçemeyeceğim. 💕 (saranghae James) An itibariyle Beren'nin olaylara kişi ve kişilere adapte olma sürecini, acımasız ve duygusuz ama bir o kadarda düşünceli katilimize gönlünü kaptırma anlarını keyifle okuyoruz. Ben kızı sevdim. Öyle olur olmadık yerlerde tribal enfeksiyonlara girmedi, yeri geldi ağladı yeri geldi çemkirdi ki haklı olarak çemkirdi. Zaten biz bayanlar asla haksız yere çemkirmeyiz 😁 
 
Endamın yeter şarkısını kendisine ithaf etmekten gurur duyarım efeni



 James Hunter, kendisi kitap içerisinde en salyalarımızı akıtarak okuduğumuz adam olma unvanına sahip. Net ! Acımasız ve duygusuzca olan bakışları o kadar güzel anlatılmış ki, ben bile kızın sulu esprilerine kıkır kıkır gülerken onun en minnakından bile tepki göstermemesi şok etti beni. Az gül be adam, somurt somurt nereye kadar. James yabancı biri, bağlı olduğu birlik onu genellikle Türkiye'deki işlere yolluyor ve Türkçe'yi akıcı bir şekilde konuşabiliyor. Aha o kadar ki Beren'e bile ondan daha iyi Tükçe konuştuğunu söyleyebiliyor. Beren'i gizli görevi bitene kadar yanından ayırmıyor, operasyon dahil her yerde yan yanalar. James'in elinde ki iş onun son işi olacak. Bu son iş ile amacı ortadan kaybolan ortağı Sophia'yı bulmak. Olaylar hiç eksik kalmıyor o yüzden kitabın temposu hiç düşmüyor. 

  




Bir diğer ajanımız Mike 2.favorilerimden, Elizabeth ise yok olup gidesice den başka bi diyecek söz bulamıyorum. Ve Jenny, kendisi robot olsa da bence de çok tatlıydı


Şimdi gelelim kitabın finalineeeeeee.. 

Acaba bana neden kimse kitabın sonunda koskocaman bir DEVAM EDECEK yazısı olduğunu  söylemedi ki. 

Off öyle bi yerde bitti ki Ephesus Yayınlarının kapısında nöbetleşe bekleyeceğiz artık.
 










Hadi EN'lerim yapalım
 
En Sevdiğim Karakter: Plissss tabiki James Hunter yanın da bonus olarak Mike da olabilir.
 
En Sevmediğim Karakter: Çetin Soydan 👿 geberesice 
 
En Sevdiğim An: Imm.. O zor oldu bu hemen hemen her sahne favorim ama James ve Beren'nin çıplaklıkla ilgili olan muhabbetleri 😂
 
En Sevdiğim Alıntı:    
 "Nereye gidiyoruz?" dedim. 
"İsviçre'ye" dedi. Cevap vermeye hazırlanırken, lafı ağzıma tıkadı. "Yorum yapma. Tartışmaya açık değil. Benim gitmem gerekiyor ve o kadar uzağa giderken seni burada bırakamam." 
"Bu durumu kolaylaştıracak bir ışınlanma teknolojiniz yok mu?" Lacivert boş gözlerle bana baktı. "Mümkünse. " Duraksadı. "Soru da sorma." 

Yaaa çok ponçiksin ama sen 💗
 


Kitap hakkında yorumlar, playlist en önemlisi yarışmaya katılmak için sizi BURAYA davet ediyorum dostlar.. 

Bizden ayrılmayın ve takipte kalın efenim. Sevgiler As!