, , , , , , ,

Hayali Karakter Röportajı / Baran Solmaz (Serpil Kır)

Dilek Taygun || BENDEKİ SEN 
Baran Solmaz Hayali Karakter Ropartajı


Herkese merhaba, bugün konuğum BENDEKI SEN karakteri Baran Solmaz. Kendisini soğuk nevale olarak tanıyor ve en yakın arkadaşı Sarp bey'in duygularına sonuna kadar katıldığımızı belirtmek istiyorum. Ama konumuz bu değil 😄
Kendisiyle sohbet edip bu oyuna nasıl başladığını ve Ezgi ile olan ilişkisine nelerin sebep olduğunu ilk ağızdan öğrenme  fırsatını bulmuşken kaçırmayalım istedim.

&&&&&&

BEN: Hoşgeldiniz Baran bey, çok fazla konuşmayı sevmediğinizi bildiğimden, sırf siz hemen sıkılmayın diye sorularıma geçmek istiyorum. Mahsuru var mi?

BARAN: Bunlar hep Sarp'ın benim için söyledikleri yüzünden 😡 adımı sessiz sakin asabi adama çıkardı bir kere düzeltmek imkansız. Başlayalım lütfen, ama acısız olsun sorularınız. 

(Gülüşmeler ahahahahaa 😂😂😂😂)

BEN: Baran Solmaz kimdir? Ve direk konuya giriyorum, Ezgi Değerli ile nasıl tanıştı. 

BARAN: Çok küçük yaşta ailesini kaybeden bir çocuktan, yetistirme yurdunda kısa da olsa bulunmuş ve annesini gururlandırmak adına iyi işler yapmış bir adamım. Sanırım tek ve en büyük hatam, şuan bulunduğum şirkette çalışabilmek için söylediğim "nişanlıyım" yalanı. Ezgi hanım ile de böyle tanıştım. Kendisinin ajansta çalışan uzun boylu, sarışın ve afeti devran olması gerekiyordu.

BEN: Ama değildi. Bahsettiğiniz kişi yerine Ezgi'nin gelmiş olması sizde şok etkisi mi yarattı? o anki duygularınızı öğrenmeyi çok isteriz.

BARAN: Karşımda sirkten kaçmış bir palyaço gördüğümü düşündüm. Gerçekliği karşısında canım her saniye daha fazla sıkılıyordu, ki bunu da ona fazlasıyla hissetirmiştim. Benim istediğim sahte nişanlı ile aralarındaki tek benzerlik isimleriydi.
Insanları küçümsemem lakin her zaman davulun dengi dengine çalması taraftarıydım. Şimdi düşünüyorum da ne kadar yanlış bir düşünce. 



BEN: Peki o anda bu oyuna bir son vermeyi düşündünüz mü?

BARAN: Kesinlikle! Hatta Kaya bey'in eşi ile karşılaşmamış olsaydık o anda bitecekti herşey ve sessiz, huzurlu yaşantıma devam edecektim.

BEN: Gerçekler ve Hayaller.
Olayların akışı doğrultusunda sorularımı sormak istiyordum ama dayanamayacağım 😆 kapınıza gelip sizi herşeyi anlatmakla tehdit ettiğinde ne hissettiniz.

BARAN: Öfkeden deliye dönmek ile cesaretine hayran kalmak arasında epey kaldım. Ama teklifini kabul etmek zorundaydım.

BEN: Ezgi'nin kendisini bu oyuna kaptırma olasılığını düşündünüz mü? 

BARAN: elbette. En çok bu durumun olasılığından korktum. Basit ve kısa sürede sonlanacak bir oyundu oynadığımız. Karakter olarak kendini kaptırmaya elverişli bir yapısının olması durumu epey kolaylaştırıyordu.




BEN: Ama kendi gönlünüzü Ezgi'ye kaptirma olasılığını hiç düşünmediniz.

BARAN: egoist olmak bazen başa bela olabiliyor ☺ Belki Ezgi den çok sonra kalbimi ona verdim. Ama ilk itiraf eden bendim. Çünkü zaman tükeniyor ve ellerimden kayıp gitmesine müsade edemezdim.

BEN: Duygularınızdan ilk ne zaman emin oldunuz?

BARAN: Sarp'ın hazırladığı gizlilik sözleşmesini imzalatmak için götürdüğüm ve sorgusuz sualsiz imzalamayı kabul ettiğinde emin oldum. Öncesi de vardı ama kendime itiraf edemiyordum.

BEN: O zaman şuan karşımızda bambaşka bir BARAN SOLMAZ var diye bilirmiyiz?

BARAN: evet, kesinlikle diyebilirsiniz. Ki zaten Sarp bu durumi hatırlatmaktan keyif alıyor. Kendimi tanıyamaz hale gelsemde Ezgi ile evde vakit geçirmeyi sevdiğimi farketmek başlarda epey şaşırtmıştı beni.

BEN: Yıllar önceki karşılaşmanız diye sorsam?

BARAN: Bırakalım da okuyucular öğrenip karar versin.

BEN: Son olarak Ezgi Değerli desem?

BARAN: (kocaman bir tebessüm) Uzun yıllardır beklediğim Bendeki diğer yarım...


&&&&&&


SORU VE CALEVAPLARIMIZ BU KADAR. EĞER SİZLERİN SORULARIDA VARSA CEVAPLAMAKTAN MEMNUNIYET DUYARIZ 😉

Bir sonraki blog yazısında görüşmek üzere. 
Okumak Iptiladır Müptelalara Selam Olsun.